“De opleiding tot droomritmecoach is de kers op mijn grote, goedgevulde droomtaart”

Het onderwerp onrustige baby’s is sinds een aantal jaar onderdeel van mijn leven. De afgelopen jaren heb ik mij uitgebreid verdiept in de oorzaken van het excessief huilen, de ervaringen van ouders met een onrustige baby en de aanpak van hulpverleners etc. Graag wilde ik hier extra ingrediënten aan toevoegen en deze vond ik bij de opleiding tot droomritmecoach.

Wat houdt de functietitel ‘droomritmecoach’ eigenlijk in?

Een droomritmecoach is wat anders dan een slaapcoach, je kan het eigenlijk zien als een slaapcoach plus. Een droomritmecoach bekijkt meer dan alleen slaap, het vergrootglas staat namelijk ook op onrust, voeding, hechting, reflux, allergieën, troosten en de wensen en behoeften van ouders. Ingrediënten die van zeer groot belang zijn. Met trots draag ik dan ook deze functietitel en is het een leuk gegeven dat ik behoor bij de eerste lichting Droomritmecoaches van Nederland.

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn streng:

Je wordt alleen geselecteerd met een verbindende achtergrond: zoals een lactatiekundige, logopediste, kinderpsychologe of in mijn geval: pedagoog. Daarnaast worden wij constant gemonitord, bijgeschoold en staan wij onder supervisie van slaapdeskundige Stephanie Molenaar.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kleintje kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.