Wat zeggen ouders over Bress?

            Na het afronden van een consult vraag ik aan ouders hoe zij het traject hebben ervaren. Hopelijk geven deze reviews je meer inzicht in hoe ik werk en wat je allemaal kunt bereiken.

 

Wil jij ook graag jouw verhaal delen?
Klik dan hier.

♥♥♥♥

“Het slapen heeft een wonderbaarlijke wending genomen. Het is eindelijk mogelijk om onze dochter op bed te leggen, zonder huilen. We hebben over het algemeen fijne en kloppende wakkertijden en daar zijn we heel erg blij mee.”

Ouders van een kleine meid, 3 maanden | MIDI consult 2020

♥♥♥♥♥

“Snelle en heldere hulp, duidelijk plan in stappen. We wisten wat ons te doen stond.

Het grootste resultaat na het consult? Meer rust, wij als ouders weten wat we moeten doen, of het nu lukt of niet. Na 3 weken zijn we echt al een heel stuk verder, ook al leek het uitzichtloos. We hebben zelfs een ontspannen mini vakantie aangedurfd :)”

Ouders van een kleine meid, 4 maanden | MIDI consult 2020

♥♥♥♥♥

“Wij zijn blij dat wij de stap hebben gezet, ik was echt heel erg toe aan hulp! Maayke is zeer duidelijk en legt alles goed uit. Hij slaapt weer in zijn eigen bed en hoeft niet meer in slaap gewiegd te worden.”

Stefanie

Zoontje 11 maanden | Berkhout | MIDI consult 2020

“Maayke heeft een heel uitgebreid droomplan voor ons geschreven met tips en adviezen waar we echt wat aan hebben. Onze zoon heeft een veel beter ritme, krijgt meer slaap overdag en ’s nachts. En wat ook heel fijn is, het naar bed brengen is geen strijd meer. Onze zoon valt meteen rustig – maar wakker – in slaap zonder uren bezig te zijn.”

Ouders van een dreumes, 18 maanden | Wieringerwerf | MIDI consult 2020

“Onze ervaring met Bress: zeer snelle hulp en bij vragen was er altijd snel contact!

Onze dochter van 14 maanden sliep heel slecht, dag en nacht was het drama! Na het droomplan van Bress komt er langzaam rust hier in huis! Echt genieten…”

Ouders van een dreumes, 14 maanden | Volendam | MIDI consult 2020

“Bedankt voor alle bruikbare tips, deze hebben ons geholpen. Voornamelijk het voorbeeldritme hebben wij goed kunnen toepassen. Resultaat: meer rust in de avond, haar slaapsignalen zijn duidelijker en ze slaapt gemakkelijker verder na een slaapcyclus. Top!”

Ouders van een kleine meid, 3 maanden | Castricum | MINI consult 2020

“Heel veel dank voor je handvatten Maayke, met wat kleine aanpassingen gaat het steeds vaker goed! Wij zijn blij!”

Ouders van een dreumes, 12 maanden | Amsterdam | Follow up 2020

“Ons kleintje deed het de eerste 6 weken super goed. Hij was zoet, dronk goed, sliep veel en huilde weinig. Een voorbeeldig kind. 

Stilte voor de storm zullen we het maar noemen. Opeens wilde hij niet meer drinken en als hij dronk, was het heel weinig. Het was zomer en hartstikke warm dus dat ging gepaard met veel bezorgdheid en frustratie, want we wilden natuurlijk niet dat hij zou uitdrogen. Ook het slapen werd een ramp. De nachten gingen gelukkig redelijk, maar overdag wilde het maar niet lukken. Hij deed hazenslaapjes en wilde maar heen en weer gewiegd worden.

We waren ten einde raad toen we contact zochten met Maayke. Iedereen had ons al overladen met goedbedoelde adviezen, maar we zagen door de bomen het bos niet meer. Maayke heeft toen een droomplan voor ons geschreven. Speciaal gemaakt op de behoefte van onze kleine man. Een goed plan die zeker de eerste weken best intensief was om vol te houden. Het duurde bij ons iets langer dan 3 weken voordat het goed werkte. Maar doordat je toch kleine verschillen merkt, ga je er mee door. Je krijgt weer wat meer zelfvertrouwen, omdat als het een keer voorkomt dat het toch niet zo gaat als gepland, je weet wat je kunt doen. Ook zijn de honger- en vermoeidheidsignalen nu beter te herkennen omdat onze kleine niet meer constant oververmoeid is.

We hebben nu een vrolijk ventje die weer beter drinkt en beter slaapt overdag. Dankjewel Maayke!”

 

Willem en Dionne

Ouders van een klein mannetje, 3 maanden | MIDI consult 2020

“Maayke heeft een prachtig, uitgebreid en compleet plan voor ons geschreven. Er staat voor ons vernieuwende informatie in, echte eye openers en veel dingen die op hun plek vallen.

Dankzij haar voorbeeldritmes weten wij wanneer het echt slaaptijd is en valt de rest ook beter op zijn plaats. Het droomplan neemt voor ons dus veel onduidelijkheden weg.”

Ouders van een kleine meid, 7 maanden | Den Oever | MIDI consult 2020

“Het grootste resultaat voor ons is regelmaat in de slaapjes overdag en een rustigere avond en nacht. Het contact met Maayke en de bijbehorende coaching vonden wij heel erg prettig. Wel hadden wij iets meer tijd nodig dan dat wij vooraf hadden bedacht. Gelukkig was dit ook mogelijk.”

Ouders van een klein mannetje, 6 maanden | Haarlem | MAXI consult 2019

“Twee weken en nu al zo’n groot verschil, echt super! Heel erg bedankt Maayke!!”

Ouders van een baby, 9 maanden | MIDI consult 2019

“Inmiddels zijn we een paar weken verder en er heeft een grote verandering plaatsgevonden. De eerste stappen uit het plan zijn gezet en we zien nu al een heel ander kind: een vrolijke meid, in plaats van altijd maar huilen. Eindelijk kan ik haar wegleggen zonder dat ze gaat krijsen. Ze kan zichzelf goed vermaken en negen van de tien keer slaapt ze zelfstandig in. Wat een verschil!”

Mama van een kleine meid, 4 maanden | Hoorn | MIDI consult 2019