– Werkwijze –

Vaak zoek je als ouder eerst zelf naar een oplossing. Je luistert naar de tips van andere moeders, leest je in en gaat vol goede moed aan de slag. Maar wat als de slaapproblemen blijven aanhouden? Onmacht en twijfel slaan toe. Het is tijd voor hulp. Precies deze stap getuigt van extra kracht! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, we doen het samen.

Vanuit jouw eigen kracht en met inzet van mijn kennis, ervaring en expertise gaan we samen aan de slag met de onrust en slaap van jouw kind.

Stappenplan:
1. Aanvraag

Via de website heb je de mogelijkheid om een consult aan te vragen. Afhankelijk van jullie situatie, wensen en de behoefte aan ondersteuning zijn er verschillende pakketten. Vraag jij je af welk pakket het beste bij jullie aansluit of heb je liever eerst een telefonische kennismaking? Geen probleem!

2. Bevestiging

Zodra ik de aanvraag heb ontvangen, ontvang je van mij een bevestiging. Hierin geef ik aan welk consult het beste bij jullie situatie aansluit, wat ik hierin voor jullie kan betekenen en wanneer.

3. Voorbereiding

Na akkoord volgen de formaliteiten en de schriftelijke intake. Neem voor de intake even de tijd en probeer deze zo compleet mogelijk in te vullen. Op basis hiervan ga ik vervolgens aan de slag met de analyse, het advies én het slaapplan.

4. Consult

Op de afgesproken datum ontvang je van mij een persoonlijk en op maat gemaakt droomplan. Dit plan is compleet met een analyse van het slaapgedrag, de onderliggende oorzaken, de daarbij behorende adviezen en een uitgebreid stappenplan. Dus geen kant-en-klaar plan, maar maatwerk met extra aandacht voor de onrust, voeding en natuurlijke ontwikkeling van jouw kind.

Neem rustig de tijd om alles door te lezen. Zijn er vragen over het droomplan? Geen probleem. Zet ze op de mail en ik zal ze spoedig beantwoorden, zodat je daarna met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

→ Heb je gekozen voor een MAXI pakket? Dan plannen we gelijk de vier coachingsgesprekken in. De dagelijkse support mag je naar eigen wens inzetten.

→ Behoefte aan een thuisbezoek? Dat kan. Zo’n bezoek kan bestaan uit een persoonlijk gesprek, een observatie en/of een slaapkamercheck. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de vraag en de reisafstand. 

5. Aan de slag

Na ontvangst is het tijd voor actie! Je hebt nu voldoende informatie en handvatten om in kleine stapjes aan de slag te gaan.

Heb je een MAXI consult of extra coaching bijgeboekt? Dan coach ik je in de vier weken die volgen op de momenten dat jij het nodig hebt. Heb je geen MAXI pakket, maar heb je toch behoefte aan extra coaching? Je kan dit altijd (achteraf) nog bijboeken. Kijk voor meer informatie bij de pakketten.

6. Afronding

Afhankelijk van het soort consult ontvang je ter afronding een evaluatieformulier. Het staat vrij om hier gebruik van te maken, maar gewardeerd wordt zeker.

→ Maak je gebruik van een MAXI consult? Dan hebben we uiteraard een telefonisch gesprek ter afronding.

Mocht je na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, mail of bel mij gerust.