– Werkwijze –

Welk consult is passend?

Afhankelijk van jullie situatie, wensen en behoefte kijken wij welk consult het beste bij jullie aansluit.
Daarna stuur ik je een uitgebreide schriftelijke intake toe. Neem hier even de tijd voor en probeer deze zo compleet mogelijk in te vullen, hieruit haal ik namelijk mijn analyse waarbij ik op drie verschillende manieren naar het slapen kijk: technisch, fysiek en soft.

Wat kan ik verwachten?

Op de afgesproken datum ontvang je van mij een op maat gemaakt droomplan, gebaseerd op de Droomritme Methode. Dit plan is compleet met een analyse van het slaapgedrag, de onderliggende oorzaken en de daarbij behorende adviezen. Daarnaast ontvang je een bijbehorend en uitgebreid stappenplan, met antwoord op al je vragen. Dus geen kant-en-klaar plan, maar maatwerk met extra aandacht voor de onrust, voeding en natuurlijke ontwikkeling van je kleintje.

En dan?

Neem rustig de tijd om alles door te lezen. Zijn er vragen over het droomplan? Geen probleem. Zet ze op de mail en ik zal ze spoedig beantwoorden, zodat je daarna met vertrouwen aan de slag kunt gaan. Blijkt extra coaching toch fijn? Ook geen probleem, dit is uiteraard bespreekbaar.

Werken volgens de Droomritme Methode, wat houdt dit in?

Alle bovengenoemde informatie komt voort uit de Droomritme Methode. Deze methode is een bewezen, holistische en Nederlandse methode die al meer dan een decennium bestaat. Om hiermee te mogen werken heb ik de opleiding tot droomritmecoach gevolgd. De toelatingseisen hiervoor zijn streng: je wordt alleen geselecteerd met een verbindende achtergrond, zoals een lactatiekundige, kinderpsychologe, kindercoach of in mijn geval: pedagoog. Daarnaast word je constant gemonitord, bijgeschoold en sta je onder supervisie van slaapdeskundige Stephanie Molenaar. Bij de Droomritme Methode staat slaapeducatie hoog in het vaandel. De opleiding wordt ondersteund door diverse experts.

 

Mocht je na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, mail mij gerust.